ПІДТРИМКА ТА ПРОДАЖ

+380 (97) 323 24 35

РОБОЧИЙ ЧАС

ПН-ПТ: 8:00-18:00

My Cart

Riga Food 2024

Riga Food 2024

З 5 до 7 вересня 2024 року відбудеться найважливіша подія продовольчої галузі Балтії у якій візьме участь наша Українська торгова марка «Вершина смаку» – виставка «Riga Food 2024» з експозиціями міжнародних та місцевих підприємств, презентаціями інновацій та новітніх продуктів, конкурсами майстрів та продуктів харчування, захопливими шоу, пізнавальними майстер-класами та дегустаціями.

Під час заходу професіонали харчової індустрії зможуть знайомитися з актуальними новинками галузі, розширити ділові контакти, сприяючи співпраці та розвитку свого бізнесу, а гурмани – спостерігати за шоу, дегустувати нові продукти та черпати ідеї для свого раціону.

До Міжнародного виставкового центру «Кіпсала» запрошують всіх охочих, щоб надихнутися різноманітністю ідей меню, скуштувати новинки, подивитися та насолодитися змаганнями професійних кухарів, кондитерів та барменів.

Тематично захід поділено на сектори: продукти харчування; технології та інгредієнти; упаковка; функціональні продукти; делікатеси; напої; ритейл; готельне обладнання; чищення та дезінфекція; наукова розробка у харчовій промисловості; логістика.

B2B Marketplace об’єднує компанії (покупців і постачальників) з багатьох країн. Це унікальна можливість створити нові ділові контакти та контракти. Зустрічі відбуватимуться на стендах експонентів Riga Food, у спеціальній зоні на стенді Innovation, у мережі Інтернеті та будуть організовані заздалегідь за допомогою платформи.

На «Riga Food 2024» свої новітні продукти та послуги презентують понад 400 підприємств з 25 країн світу: Латвії, Литви, Естонії, Угорщини, України, Італії, Іспанії, Узбекистану, Грузії, Канади, Молдови, Німеччини, Польщі, США, Мексики тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Your Comment